Sachsen, april 2016 (jagt nr. B30)


Neukloster august 12, NCBukke- og vildsvinejagt ved Leipzig, Sachsen fra 16. april 2016

Beliggenhed:
Flensborg ca. 550 km, Rostock ca. 435 km
Området ligger i skovene i nærheden af Leipzig det smukke til tider kuperede terræn. Kan evt. suppleres med besøg i den berømte by Dresden m.v.

FRI AFSKYDNING AF 3 BUKKE OG SVIN!!
3-4 dages jagt på råvildt og svin. 3 overnatninger. I grundprisen er indeholdt: Gratis Überläufer og Frislinge samt frigivet rovvildt. 1 buk indtil 250 gr. samt 2 AK1 årsbukke. Overskrides 250 gr. betales 120,-€  for vægten indtil 350 gr. Over 350 gr. 250,-€ Yderliger bukke over 3 stk AK1 60,-€, AK2 180,-€ samt tillæg for vægt jfr. ovenstående.
Jagten foregår fra Hochsitz, men vis hensyn til evt. skovgæster. Der er tale om skovjagt med spor og lysninger og kræver en del af jægeren.
Indkvartering på pension beliggende nogenlunde tæt på jagtområderne.

Ankomstdag: Ankomst til pensionen den mandag,15. april efter kl. 15.  Herefter møde med den lokale Förster der vil anvise Hochsitzstandene i de tildelte jagtområder, som der må jages i. Han gennemgår alle detaljer omkring jagtens afvikling. Fremover sørger man selv for transport i reviret samt behandling af det nedlagte vildt, dvs. brækning og transport til kølehus.
Jagt på egen hånd efter aftale med Försteren, som følger op på jagtens forløb.
Afrejse om formiddagen efter evt. afregning hos Försteren og på pensionen

KR. 4450,-
Se forsiden under “ledige pladser”

Med i prisen:

  • 3 dages jagt på egen hånd.
  • 4 overnatninger på pension/hotel i delt dobbeltværelse med bad. Morgenmad
  • Fri afskydning af  3 bukke og frislinge /überläufer svin
  • Dansk og tysk moms samt bidrag til garantifond

Ikke med i prisen:

  • Fortæring og drikkevarer ud over morgenmaden
  • Tillæg for eneværelse
  • Tysk jagttegn og forsikring
  • Vi ordner det gerne, blot kontakt os.

Vær opmærksom på:
Der kræves ikke gennemført veterinærbevis (Kundige Person), men skydebanebevis (Schiessnachweis), der skal være  underskrevet og stemplet i 2016. Blyholdige kugler er ikke tilladt
Alle vore jagtarrangementer omhandler jagt i naturen. Vi kan derfor ikke give garanti for en bestemt afskydning eller give refusion for ikke nedlagt vildt. Jægeren skal altid acceptere de regler, der gives af Försteren. Vi har som jagtgæster ingen indflydele på jagtens afvikling, antallet af deltagere eller resultat. Det er skovdistriktets administration, der alene forvalter afviklingen.
Mange steder i Tyskland kan man ikke betale med div. betalingskort

vildsvin_nedlagt