Bestil jagttegn – Gældende regler

 4,397 total views,  3 views today

Tysk jagttegn

Helårs jagttegn Tyskland

Vi har været i kontakt med de forskellige Landkreise, som skal lave jagttegn til vore kunder, både i Slesvig-Holsten, Mechlenburg-Vorpommern og i Brandenburg. 

De siger samstemmende at der kun kan laves 14 dages tegn, medmindre man er Jagdpäcter eller har en Begehungsschein. Det skulle følge af en ministeriel forordning. Og det hjælper desværre ikke at man skal på jagt dernede flere gange i løbet af sæsonen.

Skulle de få nye instrukser, så det igen bliver muligt af få lavet helårstegn, vil det straks blive offentliggjort på denne hjemmeside.

Tyskland ændrede reglerne for udstedelse af jagttegn til udlændige i 2020, i forbindelse med at den afrikanske svinepest holdt sit indtog. Hvor vi tidligere har kunnet få lavet jagttegn i Flensborg, skal jagttegn nu søges i den Landkreis, hvor det aktuelle jagtområde er beliggende.

NC Jagt kan tilbyde at få lavet jagttegn til de jægere som skal på jagt i Hartenholm, Grabow, Karbow og Sandhof. Jægerne som er tilmeldt en jagt i et af disse områder får tilsendt information om jagttegnet direkte. DU KAN BESTILLE JAGTTEGNET HER
For alle øvrige områder gælder, at jægeren skal søge personligt.

På denne side Oversigt over de Landkreis er der også link til det ansøgningsskema som skal anvendes. Der er også link til et skema som viser hvad der skal skrives i de enkelte felter. Der kan for øjeblikket kun udstedes 14 dages tegn.

Ansøgningsskemaet sendes direkte til det pågældende Landkreis vedlagt:

  1. Kopi police og kvittering tysk jagtforsikring. Policenummer etc. Skal fremgå af kvitteringen.
    Du kan tegne forsikring her: Klik her for at udfylde og sende ansøgning om forsikring
  2. Gammelt tysk jagttegn hvis der er plads til forlængelse.
  3. Pasbillede i farver– medmindre du sender gammelt jagttegn jf. punkt 2
  4. Kopi af dansk rejsepas – 2 første sider med billede – det er ikke våbenpasset
  5. Kopi af dansk jagttegn, det nye
  6. Kopi af faktura fra NC Jagt – gælder som invitation
  7. En oversættelse af det danske jagttegn til tysk. Kan bestilles her: https://mst.dk/friluftsliv/jagt/jagttegn/ – du skal logge på Mit Jagttegn.
  8. Der skal ikke vedlægges penge. Opkrævning kommer fra Forstamtet.

Send ansøgningen i god tid – evt. som Quickpost eller med GLS eller lignende. Flere kan godt putte ansøgningerne i samme kuvert.

Hvis du er i tvivl så kan du kontakte:
Franz Bickmann, tlf. 4031 7853 eller mail: info.trykjagt*gmail.com
Kjeld Foldager, tlf. 2966 5705 eller mail: kjeld.foldager@hotmail.com