Bestil jagttegn – Gældene regler

 1,050 total views,  3 views today

Kære Kunde

På grund af udbrud af svinepest (se denne skrivelse fra Ordnungsamt i Flensborg) er det desværre ikke længere mulig at få udstillet jagttegn igennem NC Jagt.

Vi vil gerne hjælpe med udstedelse af jagttegn på de respektive ansvarlige Landkreise, men dette kan ikke lade sig gøre, fordi man kun laver jagttegn til ansøgeren/jægeren direkte.

Der kan forekomme forskellige regler fra Landkreis til Landkreis, derfor download og udfylde omhyggeligt og underskriv ansøgningen. Her kan du se oversigt med de ansvarlige Landkreis

Dette kræver også, at du desværre er nødt til, at ansøge om dit jagttegn en gang til, vedlagt en invitation (faktura fra NC jagt), og de nødvendige forespurgte papirer.

1.)  Anmodning om udstedelse af tysk jagttegn udfyldt og underskrevet

2.)  Police fra jagtansvarsforsikring

3.)  Kopi af dansk jagttegn

4.)  Pasbillede eller eksisterende tysk jagttegn til udstedelse eller til fornyelse

5.) Jagtinvitation (Faktura fra NC Jagt)

Afregning foregår også direkte, dvs. du skal betale en gang til og får pengene refunderet fra NC jagt. (Hvis du allerede har bestilt jagttegn gennem NC Jagt).

Efter du har sendt din ansøgning m.m. til den respektive Landkreis. Vil du modtage en faktura og når denne er betalt, vil du få tilsendt dit tyske jagttegn.

Vi beklager meget denne situation og vi har desværre ikke mulighed for at ordne papirarbejdet for vores kunder. Dette er uønsket og kan ikke lade sig gøre på nuværende tidspunkt

Vi håber på din forståelse.

 

Med venlig hilsen

NC jagt/Diana jagtrejser