På jagt til Karbow og Poggendorf

 1,769 total views,  1 views today

For det første var det jo en 5 dages tur på 2 forskellige steder – Karbow og Poggendorf.

Jeg var så heldig, at jeg fik nogle poster hvor der kom vildt, men det er jo ikke ensbetydende med at man skyder det. Heldigvis kunne jeg dog ramme – nu har jeg også gået på jagt i 35 år, så lidt skydekendskab har jeg heldigvis og de grå stær har jeg heller ikke mærket til.

keilerparade keiler

Turen var i sin helhed fantastisk, både udbytte, men så sandelig også et godt fællesskab. Jeg var så heldig at kunne køre med guiden og det var super hyggeligt. Både spænding, forventning og kendskab til hinanden blev vendt på turen til Karbow.

De 3 første dage i Karbow skød jeg en Keiler og en stor Frisling og dernæst 4 stk Råvildt. I Poggendorf skød jeg en stor Kronhind og 2 stk Råvildt. En fantastisk jagtuge.

Mvh. René Skou Larsen