STAVENHAGEN 2018 (Nr. T 77 & T 78)

 978 total views,  1 views today

Stavenhagen parade nov.15
STAVENHAGEN 2018


2 dages jagt med hotel, morgenmad, jagt i 2 dage, fri og gratis afskydning af frislinge, überläufere, råvildt, rovvildt m.v.

Kontakt os på mail@nc-jagt.dk
40291833 / 75175422

 

 

2 dages trykjagter  2018

(Nr. T 77) 22.& 23. november i jagtområdet Wokern og Kentzlin
(Nr. T 78)  28.& 29. december i jagtområdet Wildberg og Scharpzow
Udover skytterne deltager der drivere og hundeførere.
Frigivet er alle rådyr undtagen bukke. Vildsvin alle, ræv, vaskebjørn og mårhund. Der frigives hvis optællingerne tillader det,  kron- og dåvildt.
S

Beliggenhed:
Flensborg ca. 350 km. Rostock ca. 89 km.
Vores jagter afholdes i 2 forskellige jagtrevirer. Her træffes vildsvin, krondyr,dådyr, rådyr, og rovdyr. Jagterne afholdes i samarbejde med skovforvaltningen i Mecklenburg Vorpommern, og foregår fra Hochsitz i blandede skovområder. Der deltager drivere og hunde. Alle ikke trofæbærende dyr er til fri afskydning, dog med visse begrænsninger og frigivelser, der gives på parolen. Alle svin er fri, dog undtaget er førende so. Keiler er uanset størrelse fri og gratis. Jagten slutter ca. kl. 14.30 med parade Vi mødes ca. kl. 17.30 dagen før jagten på hotellet, hvor NCJAGTs repræsentant (altid dansk) gennemgår de sidste instrukser og aftaler, hvornår vi kører ud til mødestedet næste morgen, hvorefter de, der ønsker det spiser sammen (for egen regning), og derefter er aftenen fri til socialt samvær

Normalt frigives:
Frichlinge og überläufere, råer og lam, rovvildt, og ofte hinder og kalve af kron- og dåvildt. Af og til frigives også små hjorte – sædvanligvis mod mindre betaling. Enkelte gange frigives større hjorte og muflonvæddere mod acceptabel betaling.

 

Pris: 5225,-
Se forsiden under “ledige pladser”

Med i prisen:

 • Trykjagt i 2 dage
 • Overnatninger på hotel/pension i delt dobbeltværelse med bad
 • Morgenmad
 • Afskydning af ikke betalbart frigivet vildt
 • Tysk og dansk moms og bidrag til Rejsegarantifonden
 • Guide fra NCJAGT
 • Tysk skydebevis på grisebanen i Ulfborg.

Ikke med i prisen:

 • Fortæring og drikkevarer ud over morgenmaden
 • Kørsel derned og i reviret, vi kører i egne biler.
 • Evt. trofæafgift
 • Tysk jagttegn og forsikring
 • EU Ansvarsforsikring DKK 35,-

Vær opmærksom på:
Der må ikke anvendes blyholdig ammunition. Veterinærkursus (Kundige Person), ikke et krav, men ønskes. Skydebevis (Schiessnachweis), der skal være underskrevet og stemplet i 2018, er  påbudt.
Alle vore jagtarrangementer omhandler jagt i naturen. Vi kan derfor ikke give garanti for en bestemt afskydning eller give refusion for ikke nedlagt vildt. Jægeren skal altid acceptere de regler, der gives af Försteren. Vi har som jagtgæster ingen indflydelse på jagtens afvikling, antallet af deltagere eller resultat. Det er skovdistriktets administration, der alene forvalter afviklingen

Husk
Du kan få det tyske skydebevis gratis på grisebanen på Torstedvej 1, 6990 Ulfborg den  2.september & 14. oktober .

 NCjagt har lejet banen fra kl.: 13:00 – 16:00